Om Marius

Mitt navn er Marius Fuglestad. Jeg er friluftsblogger, eventyrer og foredragsholder. Gjennom hele mitt liv har jeg vært en ekte Sandnesgauk, og er med det oppvokst på Vestlandet i byen Sandnes.

Etter at jeg kom til verden en oktober dag i 1991, har jeg hatt et brennende hjerte for naturen og friluftslivet. Spesielt villmarka og høye fjell står sterkt plantet i hjerterota. Etterhvert som årene gikk kom også de virkelig store drømmene. Lei av det hverdagslige A4-livet ble skolegangen avbrutt, og turene ble lengre og utfordringene større. Nå drar jeg rundt i hele verden på eventyr og ekspedisjoner for å følge mine drømmer. Store som små.

Det er alltid naturopplevelsen og frihetsfølelsen naturen gir meg, som er den store drivkraften og det jeg til enhver tid jakter på. I tillegg til å krydre det med, den fantastiske følelsen av å mestre ulike typer utfordringer. Tur gleden og minnene underveis skal alltid være den store motivasjonen!

Mitt store mål foruten det å kunne oppleve mens jeg er på ekspedisjoner og eventyr; Er å kunne inspirere, motivere og forsøke å gjøre en forskjell gjennom mine foredrag gjennom erfaringer fra mine turer og ekspedisjoner.

Mitt motto er:

« ALT STARTER MED EN TANKE»

Det mener jeg helt bokstavelig, og prøver under mine foredrag å fortelle deg en god historie gjennom ærlighet og humor. Jeg forsøker å få andre inspirert og motivert, til å kunne ta med seg de små opplevelsene hjem i etterkant av mine foredrag. Slik at dere kan få frem deres egne opplevelser, og med det skape deres egne eventyr gjennom en tanke i deres egne liv.

 

VELKOMMEN TIL MIN VERDEN!

Utmerkelser/priser:

  • «Årets eventyrer 2017» under Ekspedisjonsfestivalen til Hvitserk.

 

Mine viktigste ekspedisjoner til nå:

  • 2017, Alaska på tvers i kano, gjennom hele Yukon River (3200 kilometer) Som første norske, og yngste fra Skandinavia
  • 2017, Elbrus, Europas høyeste fjell (5642 m.o.h)
  • 2016 Norge på langs, 100 dager, 3000 kilometer
  • 2016 Kilimanjaro, Verdens høyeste frittstående fjell (5895 m.o.h)
  • 2015 Norge på tvers

 

Kontakt meg! e-post (post@mariusfuglestad.com)