Sponsorer

Tusen takk til alle sponsorer som gjør det mulig til at Marius kan drive med han liker best av alt, og kan være eventyrer på heltid, uten dere hadde ikke det vært mulig!

 

 

Cintamani er en viktig samarbeidspartner for Marius, og skal være med på hans neste eventyr og ekspedisjoner. Cintamani sponsor med det meste av klær og bekledning, og er et nyetablert merke i Norge som opprinnelig er fra Island. Dette er Islands svar på Norges Bergans, og produserer kvalitetsklær med kule design. Dessuten produserer de klærne sine på naturvennlig måte.

 

Helsport fra Norge er Skandinavias ledende telt og sovepose produsent, og er etter Marius mening en av de produsentene i verden på telt. Noe som kommer godt med på hans mange eventyr rundt i verden, og er derfor en meget viktig sponsor for Marius på hans ekspedisjoner som sponser han med telt og soveposer.

 

 

 Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i Norge. Bedriftens røtter strekker seg tilbake til 1931. Der Alfas fokus i alle år har vært kvalitet og funksjonalitet. Gjennom alle årene har de etter hvert blitt en trofast turvenn for friluftsentusiaster og eventyrer over hele landet.

Alfa Sko sørger for at Marius får det beste fottøyet som er egnet til hans bruk til sine ekspedisjoner og eventyr, der høy komfort, funksjonalitet og kvalitet er helt essenisielt. Go Explore!

 

Dale Utvikling AS er eiendomsutvikleren fra Sandnes i Rogaland, som sponsor Marius med leilighet og økonomisk, slik at han kan leve av å være på eventyr på heltid.