Sponsorer

Tusen takk til alle sponsorer som gjør det mulig til at Marius kan drive med han liker best av alt, og kan være eventyrer på heltid, uten dere hadde ikke det vært mulig!

 

 

Cintamani er Marius viktigste samarbeidspartner per dags dato, og skal være med Marius på hans neste eventyr og ekspedisjoner. Cintamani sponsor med det meste av klær og bekledning, og er et nyetablert merke i Norge som opprinnelig er fra Island. Dette er Islands svar på Norges Bergans, og produserer kvalitetsklær med kule design. Dessuten produserer de klærne sine på naturvennlig måte.

 

Helsport fra Norge er Skandinavias ledende telt og sovepose produsent, og er etter Marius mening en av de produsentene i verden på telt. Noe som kommer godt med på hans mange eventyr rundt i verden, og er derfor en meget viktig sponsor for Marius på hans ekspedisjoner som sponser han med telt og soveposer.

 

 

Sungod er brilleprodusenten fra Storbritannia som sponser Marius med alt av briller, og spesielt solbriller. En viktig samarbeidspartner på tur og ekspedisjoner, men også i hverdagen.

 

 

Dale Utvikling AS er eiendomsutvikleren fra Sandnes i Rogaland, som sponsor Marius med leilighet og økonomisk, slik at han kan leve av å være på eventyr på heltid.