Eventyreren er tilbake!

Det er nå over et år siden jeg ga livstegn fra meg på mine sosiale medier! Men nå er ventetiden over! Endelig! Nå er jeg tilbake, og i tiden fremover skal jeg ta dere lesere og følgere med inn i mitt unike liv som eventyrer. En friluftsblogg er født!  

FRILUFTSBLOGGEN: Fordi av dere som ikke kjenner meg eller vet hvem jeg er, så er mitt navn Marius Fuglestad. Jeg har gjennom hele mitt vært Sandnesgauk, og er med det oppvokst på Vestlandet i byen Sandnes i Rogaland. De siste årene har jeg gjort om lidenskap og hobby til mitt eget levebrød, og lever nå av å være på tur som eventyrer. Og en ting er sikkert, jeg er på ingen måte et A4 – menneske, og i tiden fremover gleder jeg meg til å ta dere med inn i min verden. Nå skal det blogges! Hovedgrunnen er at jeg sitter på så mye som jeg gjerne vil dele med dere der ute, men jeg får også ofte stadig spørsmål om tips og råd fra dere lesere og følgere om det ene og det andre. Derfor har jeg nå bestemt meg for å starte å blogge jevnlig i tiden fremover her på hjemmesiden min. Om meg selv, mitt liv, med mine egne meninger og mine egne erfaringer som skal deles og ingen andres! En ting kan jeg love dere! Det skal ikke spares på noe!

For de siste årene har jeg skrevet og blogget for min lokalavis i Sandnes, Sandnesposten. En blogg som rakk å bli Vestlandets største før jeg ga meg. Da skrev jeg om alt mulig om det nære friluftsliv rundt omkring innenfor kommunens grenser. Planen var å inspirere, motivere og dele mine gode erfaringer i mitt liv som eventyrer med lokalbefolkningen. Planen var langsiktig men ble kortvarig. Grunnen var enkel! Jeg ble nektet å publisere mine bekymringer og meninger om den store raseringen av våre norske natur med hovedfokus på Rogaland og mitt kjære Sandnes i avisen. Da de grusomme industrianleggene og vindturbinene som har voldtatt hele naturen i vårt langstrakte land fra nord til sør de siste årene. Så hvor jeg står i vindkraftdebatten er klinkende klart, og der burde dere alle som virkelig bryr dere om vår kjære natur også stå. Og mine meninger om vindkraften i Norge kan leses her – Norsk natur er døden nær.

Uansett, så ble samarbeidet med Sandnesposten umulig fra min side da jeg ikke fikk ytre mine egne meninger i min egen blogg hos dem! Jeg sluttet å skrive for dem på dagen! Og siden har jeg trukket meg helt tilbake fra alle mine kanaler i sosiale medier, og ligget lavt i terrenget. Helt til nå! Nå starter jeg opp en blogg her på hjemmesiden min hvor jeg skal gi dere en enestående tilgang på mitt liv årene fremover. For med tekst, bilder og videoer skal jeg vise dere hva som faktisk ligger bak den krevende jobben mot mine prestasjoner, eventyrer og triumfer. For jeg tror egentlig de fleste av dere lesere der ute egentlig ikke skjønner hvilket liv vi eventyrere må leve for å oppnå våre drømmer og mål vi har satt oss. Jeg skal ta dere med på nedturene, oppturene, dele mine erfaringer med dere, dere skal få bli med meg på ekspedisjonene og langturene! Alle forberedelsene, gi dere tips og råd og mye mer!

Så håper jeg at dere blir motivert og inspirert av mine turer og mitt liv i tiden fremover! Slik at også du kan følge dine egne drømmer og mål i livet! Og husk at alt starter med en tanke, og at alt er mulig!

Velkommen til min verden!