(SoMe) Ny Instagram konto: marius.fuglestad

Jeg er tilbake tilbake på Instagram, i en ny og bedre utgave. 2021, startet på verst tenkelig måte, da min instagram konto: @mariusfuglestad ble hacket og stengt ned av Instagram. Dette var en konto med over 40 k følgere, og som var verifisert. Jeg mistet full kontroll på kontoen, og har siden da jobbet intenst med å prøve å få kontroll og kontoen tilbake, uten hell. Ukene og månedene har gått uten noen resultat og jeg har nå innsett at kontoen mest sannsynlig er tapt for alltid. 5 års med arbeid virker nå å være borte. Og så klart er det trist, men når en dør lukkes åpnes alltid en annen! Det gjelder å se det positive i det negative, med nye mulighet og nytt syn!

Jeg har derfor tatt valget å starte opp med en helt ny profil på Instagram: @marius.fuglestad (https://www.instagram.com/marius.fuglestad/) 

Mer motivert og eventyrlysten en noensinne håper jeg at jeg kan fortsette å inspirere og motivere dere alle i en splitter ny utgave og profil.