Ny hjemmeside!

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter mange positive og gode tilbakemeldinger fra min forrige ekspedisjon og gjennom bloggen jeg har i lokalavisa i Sandnes, Sandnesposten. En blogg som i rekordfart har rykket å bli Vestlandets største, og er med det en av Norges største friluftsblogger. Har jeg nå bestemt for å ta steget et skritt videre, å blogge fast om friluftsliv i tiden fremover her på siden.

Denne nye hjemmesiden og bloggen skal være min personlige motivasjon til å jobbe mer med kommunikasjon videre. En blogg som kommer til å være en ren friluftsliv og ekspedisjonblogg. Der temaene vil variere alt fra utstyrstester og ekspedisjoner, til diverse saker og ting som opptar meg i emne friliuftsliv og mye mer! Dette er siden der jeg vil dele mine beste råd og tips innenfor friluftsliv. Det er også siden for dere som ønsker å følge alle mine fremtidige ekspedisjoner. Spesielt årets store villmarkseventyr til Alaska og Nord- Canada vil få mye fokus på siden her i tiden fremover.

Har dere ønsker eller forslag til innlegg, som dere ønsker å vite mer om, tenker på eller lurer på? Ja, da er det bare å komme med innspill!  Så skal jeg prøve å imøtekomme deres ønsker så godt jeg kan så lenge det er innenfor å skrive om til enhver tid.